форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
-------------------------------------
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
-------------------------------------
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
-------------------------------------
Создать кошелек в интернете - можно тут
-------------------------------------

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » форум для общения » Компьютеры и другая электроника » Купівля планшета


Купівля планшета

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Всім привіт! Хочу собі купити планшет чисто для перегляду фільмів та користування соціальними мережами. Потрібен не дуже дорогий варіант, близько 10 тисяч гривень. Що порадите?

0

2

Я раніше весь контент дивився у смартфоні, але згодом зрозумів, що для очей це не дуже зручно. Купив планшет, і з ним перегляд став набагато комфортнішим, плюс я на ньому можу працювати віддалено де б я не був.

0

3

Зі смартфону я теж на даний момент дивлюся фільми, і все інше і відчуваю, що зір у мене погіршується. Якщо не секрет, підкажи який саме планшет ти собі купував? Може, й мені такий підійде.

0

4

Звісно не секрет! Я дуже задоволений планшетом Samsung Galaxy Tab A8 10.5 X200 4/64GB! Купував я його в інтернет-магазині Ringoo https://ringoo.ua/elektronika/planshety цей пристрій ідеально підходить для моїх повсякденних потреб, таких як читання книг, перегляд фільмів та серіалів, використання соціальних мереж та спілкування з друзями та сім'єю.

Я був приємно вражений великим екраном, який дозволяє мені легко переглядати контент, не напружуючи очі. Крім того, я оцінив його швидкодію та чуйність, а також ємність батареї, яка дозволяє мені використовувати пристрій протягом усього дня без підзарядки. Також я хотів би відзначити його стильний дизайн та якість складання. Цей планшет легко поміщається в руці, що робить його зручним для використання у будь-яких умовах.

http://forumupload.ru/uploads/001a/ef/c8/682/t676603.webp

0

5

Теж зараз обираю планшет для себе, які магазини можете порадити для покупки? А то деякі дуже накручують ціни та бажання відпадає навіть заходити.

0

6

Я розумію про що ви, адже сама нещодавно обирала планшет. Раджу вам купити планшет https://expertonline.com.ua/noutbuki-ta … sheti.html в інтернет-магазині Експерт - це зручно, швидко і вигідно. Тут широкий вибір, нормальні ціни, консультанти завжди на звʼязку та готові допомогти з будь-якого питання. На техніку надають гарантію, тому можна не перейматися та замовляти для себе усе необхідне онлайн. Я дуже задоволена покупкою.

0


Вы здесь » форум для общения » Компьютеры и другая электроника » Купівля планшета